A Dana természetes ásványvíz fő jellemzői

  • Természetes állapotában palackozzuk feldolgozás nélkül;
  • Viszonylag magas Ca 2+ és Mg 2+ tartalom;
  • Alacsony Na + tartalom (átlagosan 2,3 mg/l);
  • Természetesen CO 2 nélkül;
  • Állandó és stabil összetétel hosszú évek óta;
  • Alacsony nitrát tartalom (átlagosan <5mg/l);
  • Kedvező pH szint (átlagosan 7,50)
  • Az első szlovén víz, amely megfelel az állandó egészségbiztonsági biológiai vizsgálatoknak (Allium test).

Dana termékek

  • természetes ásványvíz

  • 100 %-os gyümölcslé

  • nektár

  • gyümölcsital

  • ice tea

  • szénsavas ital

  • alacsony energiatartalmú ital

  • gyümölcsszörp

  • alkohol

Az utóbbi években megkezdtük marketing tevékenységünket a természet és az egészséges életmód iránt érdeklődő modern fogyasztóhoz. A legszigorúbb minőségi előírások betartásával és az ügyfelek igényeinek felismerésével modern gyárrá váltunk, amely nem csak a természet által adott minőség és a modern folyamatoknak köszönhetően palackozza a legjobb ásványvizet, hanem gyümölcs és zöldségleveket is. Számunkra az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb ezért folyamatosan alkalmazkodunk a piaci igényekhez.

A gyártás és az értékesítés közötti folyamatok biztonsága és megfelelősége

Belső ellenőrzés a HACCP rendszeren alapul, amely a minőségírányítási rendszer része

Napi laboratóriumi vizsgálatok

A Dana termékek külső, független intézmények vizsgálatain túl saját, házon belüli laboratóriumi ellenőrzéseken is átesnek nap mint nap, hogy folyamatosan garantálni tudják a hozzájuk társított magas minőséget.