A Tetra Pak® és a Dana bemutatja az innovatív csomagolású természetes ásványvizet

Ljubljana, Szlovénia (2018. június 21.) – A Tetra Pak és a Dana piacra dobta a legelső Tetra Pak csomagolású szlovén ásványvizet. A Tetra Prisma® Aseptic 750 ml csomagolást világelsőként tervezték meg, modern és fémes jellegű dizájnnal. Az új, innovatív termék 750 ml-es méretben érhető el, ami kényelmes mind az otthoni fogyasztáshoz, mind útközben. A Dana folyamatosan fejleszti portfólióját, alkalmazkodva a piaci igényekhez és a fogyasztói tendenciák alakulásához. Ezeknek a fejlesztéseknek az egyik legújabb eredménye a Tetra Prisma® Aseptic 750 ml csomagolású ásványvíz. Az első dobozok 2018. májusában gördültek le a futószalagról. A termék ezt követően folyamatosan kapható lesz a hagyományos szlovén kiskereskedésekben, drogáriákban és a benzinkutak többségében. A nemzetközi piacra kitekintve megérkeztek az első megrendelések Svédországból, és a horvát piacról is kiváló visszajelzéseket kaptunk. Jelenleg a sanghaji vásáron mutatjuk be újításunkat.

2019. 01. 01– Megérkeztek Magyarországra is a kiváló minőségű Dana termékek így már nálunk is kapható az új csomagolású természetes ásványvíz.

Tetra Prisma® Aseptic – Az újfajta csomagolás újrahasznosítható, és elsősorban természetes, megújuló forrásokból származó kartonból készült. A csomagolás alapanyagát biztosító FSC™ tanúsítvánnyal ellátott faanyag garantálja, hogy a fakitermelés során nem veszélyeztetik az erdők fenntarthatóságát, illetve az erdő élőlényeinek lakóhelyét.
A kiskereskedőktől kapott pozitív visszajelzések alapján a Tetra Pak csomagolás valóban újdonságnak számít az ásványvizek piacán; pehelykönnyű, illetve könnyen szállítható.

A szénsavmentes vizek aránya növekedést mutat. A 2017-es vízfogyasztási adatok szerint csaknem 8 százalékpontnyi a növekedés az előző évhez képest, amely több mint 48 millió liter éves fogyasztást jelent. Mi a Danánál továbbra is hűségesek vagyunk a fogyasztóinkhoz és a küldetésünkhöz: a jobb, teljesebb életet tartjuk szem előtt számos új termékünk fejlesztése révén. Folyamatosan törekszünk arra, hogy kielégítsük fogyasztóink igényeit kiváló csomagolású innovatív termékeinkkel, és a Tetra Pak természetes választás volt természetes vizeink számára.

MARKO HREN, Ügyvezető igazgató, DANA 

Nálunk a Tetra Pak-nál a szívünkön viseljük ügyfeleink fejlődését és a szoros partneri kapcsolatokra épül az üzleti tevékenységünk. Nagyon örülök neki, hogy együtt léptünk erre az útra, amely a zöldebb, fenntarthatóbb termékek, mint például a Dana természetes ásványvíz felé vezet.

FRANCESCO FAELLA, ügyvezető igazgató, TETRA PAK SEE

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük